Marvel,és minden más

Marvel,és minden más

Vasember. Építsd meg Tony Stark legendás páncélját!

2020. május 29. - bindercsipesz

 

A mai cikkünkben egy újonnan induló magazint szeretnénk bemutatni Nektek, ami sok lehetőséget hordoz magában.vasember.jpg

Ez a magazin a DeAgostini legújabb lapsorozata, a Vasember, ami a Marvel legismertebb és legikonikusabb karakteréről, Tony Starkról, a zseni hőssé válásáról és a páncéljai mechanikájáról szól. A Marvel stúdió hivatalos gyűjteményéhez hasonló még nem volt Magyarországon, teljes mértékben egyedülálló, csak az említett kiadónál érhető el.

Tony Stark életét már sokan ismerhetitek a filmekből, viszont a páncélok felépítésének és azok működésének a részletei felett elsiklanak a produkciók. Ezért is rendkívüli ez a magazin, ugyanis ezekről az információkról sehol máshol nem olvashatunk. Ezen felül a képregényekbe is nyerhetünk betekintést, hogy a nagyvásznon látott események, hogyan is zajlottak a kockásokban. Mindezek mellett a dizájn is igazán kidolgozott és letisztult. Vasember tematikájához illik.

vasember2.jpg

A sorozat különlegessége, hogy minden egyes lapszámhoz kapunk egy kis darabot Vasember Mark III.-as páncéljából, így a sorozat végén (ami kereken 100 lapból áll) összetudjuk építeni a már jól ismert vértezet 60 cm magas változatát. Minden apró részletet tartalmaz, sőt még temérdek hang és fényeffekt található a páncél ARC reaktorában, a szemeknél, valamint a repulzoraiban. Az összeszerelés közben mi is Tony Starknak érezhetjük magunkat, az útmutató segítségével pedig könnyedén lépésről lépésre össze tudjuk szerelni a Mark III.-at mindössze egy csavarhúzó segítségével.

Az előfizetést meg tudjátok tenni a kiadó weboldaláról (https://www.deagostini.com/hu/sorozat/vasember/?utm_source=guerilla_kepregeny_olvasok_gyujtok&utm_medium=social&utm_campaign=iron-man). Előrendelés esetén különböző értékes ajándékokat kaphattok például Vasemberes hátizsákot és baseball sapkát. Ha a prémium előfizetést választod, akkor egy világító állványra is szert tehetsz. A házhozszállítás minden esetben ingyenes. Az első lapszám 490Ft, a második 1490Ft, a harmadiktól kezdve 2990Ft, előfizetés esetén csak 2490Ft. Előfizetés esetén használd az egyedi kódunkat (VASEMBERPRO), mert ezzel plusz ajándékokat is bezsebelhetsz. A gyűjtemény csak korlátozott példányszámban érhető el, ezért gyorsan rendeld meg, nehogy lemaradj róla!

Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődéseteket és ugyanolyan izgatottan várjátok, hogy kézhez kapjátok az első magazint, mint mi! További jó olvasást!

  vasember3.jpg

vasember4.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelesmindenmas.blog.hu/api/trackback/id/tr4615728206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása