Marvel,és minden más

Marvel,és minden más

Hamarosan Ezüst Utazó az MCU-ban?! - 2019 Szeptemberi filmhírek

2019. október 01. - bindercsipesz

Sok új információ derült ki a filmekkel kapcsolatban ebben a hónapban, úgyhogy úgy döntöttem, hogy összeszedem őket.

 

71482334_566388760567638_8753028557657079808_n.png

Ahogyan azt az előző filmes hírek cikkben megírtam a Pókember: Idegenben visszakerült a mozikba plusz négy perccel, ám nem teljesített jól a produkció bővített változata. Nagyon kevés ember volt kíváncsi Peter „hosszabb” kalandjára, amit Én személy szerint nem csodálok.

Sok szereplő feltűnt a Bosszúállók: Végjáték végső csatájában, ám a Hangya és Darázs főgonosza mégis kimaradt az epikus csatából. A karaktert játszó színésznő, ugyan sokat nem mondhat Szellemről, de azt megerősítette, hogy még életben van.

Befutott a Joker a mozikba, és a kritikusok egyöntetűen arra szavaztak, hogy a film zseniális lett. Mind Joaquin Phoenix játéka, mind pedig a rendezés kiváló lett. Persze érkeztek negatív kritikák, de egyelőre a filmet Oscar esélyesnek ítélték.

Az Oscar Isaac által megformált Poe Demeron biztosan visszatér a Star Wars 9-ben, de a színész elárulta, hogy még több dolgot fogunk megtudni a tehetséges pilóta múltjáról. Azt is megjegyezte, hogy Poe múltja egyáltalán nem volt fényes és „tiszta”.

Ismét egy Jokerrel kapcsolatos hír. Joaquin Phoenix nagyon sokat dolgozott, hogy a lehető legjobban adja vissza Arthur drámáját. A színész szinte beleőrült a szerepbe, ugyanis 23 kilót lefogyott, hogy sokkal karakterhűbb legyen a játéka.

Idén szeptemberben befutott az Az második része. A kritikák vegyesre sikeredtek, sokan dicsérik, de vannak, akik lehúzzák a filmet. Abban azonban egyetértenek, hogy az első rész sokkal jobbra sikeredett.

Visszatérnek az idén ősszel induló Disney plusos The Mandalorian című sorozatba a trandoshaiak. Ezt a faj már feltűnt korábbi Star Warsos filmekben is, úgyhogy a rajongók nagy örömére még viszont látjuk őket.

a_4.jpg

Egyre biztosabb, hogy a 2018-as Tomb Raider folytatást kap. A dátum még nincs meg, de most már szinte biztosra vehetjük, hogy folytatódik a kaland.

Ismét egy The Mandalorian-nel kapcsolatos hír. Jon Favreau elárulta, hogy a Star Wars legújabb sorozatában kiderül, hogy hogyan keletkezett az Első Rend. A film 22 évvel az Ébredő előtt fog játszódni. Kíváncsian várom, hogy mit kezdenek majd ezzel a sorozatban.

Tom Holland elárulta, hogy szeretné, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum-ból megismert Miles Morales feltűnne valamelyik Pókember filmben. Érdekes kapcsolat alakulna ki Peter és Miles között ez biztos.

Kevin Hart autóbalesetet szenvedett, aminek következtében több helyen is eltört a gerince. Emiatt sok időt kihagyhat majd a filmiparban, ám decemberben újra láthatjuk a nagyvásznon a Jumanji második részében.

Egyes pletykák szerint a Sony elkezdett Pókemberrel kapcsolatos tv sorozatokon dolgozni. Egyelőre még nem tudjuk, milyen produkciókat terveznek, de az ötlet viszont érdekes.

Hayley Atwell is csatlakozott a Mission Impossible 7 stábjához. A színésznőnek nem szokatlan a „kémes stílus” hiszen korábban ő játszotta sokak kedvenc női karakterét a Mavrelben, Peggy Carter-t.

A Joker megnyerte az Arany Oroszlánt a velencei filmfesztiválon. Ez egy hatalmas hír mivel ez az első képregényfilm, aminek ez összejött. Reméljük nem ez az utolsó ilyen produkció.

Ismét egy Az 2-vel kapcsolatos film. Az Az második része nem volt képes olyan jól nyitni mint az elődje, de így is összehozott 91 millió dollárt a nyitóhétvégén, így ez lett a 4. legjobban teljesítésű R besorolású film a nyitányon.

A Russo testvérek (ők rendezték a Végtelen Háborút, a Végjátékot stb.) szeretnék, ha Robert Downey JR. Oscar-díjat kapna a Végjátékba nyújtott alakításáért. Elfogultak vagy nem, az viszont biztos, hogy RDJ nagydolgot vitt véghez a 11 év alatt.

Színésznőt keresnek a The Batman-hez méghozzá Macskanő szerepére. Ami viszont még furcsább, hogy olyan feltételt szabtak ki, miszerint a karaktert eljátszó színésznőnek kisebbségi érzéssel kell rendelkeznie. Érdekes feltétel.

aaaa.jpeg

Tom Holland és Dwayne Johnson elárulták, hogy nagyon szívesen szerepelnének egy közös produkcióban. Ennek nem csak ők, de mi is nagyon örülnénk.

Tv-be került a Jurassic World legújabb rövidfilmje a Battle at Big Rock. A kisfilmet már az interneten is meg lehet nézni.

James Gunn leleplezte a Suicide Squad szereposztását, és engem teljesen lenyűgözött. Olyan színészek szerepelnek benne, mint Margot Robbie, Idris Elba, Taika Waititi, Jai Courtney, Viola Davis, John Cena, Viola Davis, Micheal Rooker és még sokan mások.

Valószínűleg nem a Bosszúállók: Végjáték volt Tony Stark utolsó filmje, amiben szerepelt. Egyes pletykák szerint ugyanis a karakter visszatér Fekete Özvegy 2020-ban érkező önálló filmjében. Azt még nem tudni, hogy Robert Downey JR. is visszatér, vagy csak olyan jelenetet használnak fel, ami ki lett vágva a Polgárháborúból, én nagyon örülök annak, hogy még egyszer utoljára láthatom Vasembert.

A legfrissebb hírek szerint a Marvel lassan már elkezd dolgozni az Ezüst Utazó filmen. A karakter már feltűnt a 2007-es A Fantasztikus négyes és az Ezüst Utazó című filmben ám akkor a Fantasztikus négyes jogai még nem voltak a Marvelnél. Én örülök ennek a hírnek és már alig várom, hogy láthassam az MCU „színeiben”.

Hamarosan érkezik a Gyűrűk Ura előzménysorozata. Az előző filmes hírek cikkben arról már beszámoltunk, hogy hány részesre tervezik az első évadot, most viszont az is kiderült, hogy Új-Zélandon fognak forgatni. A Gyűrűk Ura fanok ennek örülnek, ugyanis a filmek, sőt még a Hobbit jeleneteit is itt vették fel.

A Funko Pop figurákat sokan szeretik külföldön, sőt még nálunk is, ám azt szerintem sokan nem gondolták, hogy valaha film készül belőlük. Egyes hírek szerint a Warner már dolgozik az animációs filmen.

Azt már tudjuk, hogy a Szellemírtók folytatást kap (nem, nem a 2016-os film), viszont most az is kiderült, hogy Dan Aykroyd is fel fog tűnni benne.

Kijött a Marvel első 11 évét összefoglaló előzetes. Igaz semmi új nincs benne, viszont a megnézése után a fanoknak garantáltan kedve támad újra elővenni, és megnézni a filmeket.

2020 őszén érkezik a mozikba a Marvel egy különlegesebb, az eddigi filmektől eltérő alkotása Az Örökkévalók. A színészeket már ismerjük, viszont néhány kiszivárgott képről már az is kiderült, hogy a produkciót már javában forgatják.

aa_3.jpg

A legújabb Star Wars-os képregények fel fogják fedni Kylo Ren, azaz Ben Solo múltját. Eddig sok mindent nem tudtunk meg a karakterről, úgyhogy ennek örülünk.

Átadták a legfontosabb televíziós elismerésnek számító Emmy- díjakat. A Trónok Harca utolsó évada a sok negatív kritika ellenére 32 jelölést kapott a díjátadón. A Csernobil című sorozat sem maradt üres kézzel, megnyerték a legjobb minisorozat, a legjobb írás, és a legjobb rendezés díját is.

Egy pozitív hír is kiderült a Disney plus-sal kapcsolatban. Egyes információk szerint ugyanis a Disney streaming szolgáltatásának már magyar aloldala is van.

Hamarosan elkezdik forgatni az Indiana Jonas ötödik részét, és már az is kiderült, hogy ki fogja írni annak forgatókönyvét. Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága írója fogja ezt a filmet is írni.

A Jurassic World már biztosan folytatást kap, és már az is kiderült, hogy a Jurassic Park eredeti hármasa is visszatér benne, ami az igazi törzsfanoknak egy nagyon jó hír. Reméljük, több jelenetet kapnak, mint egy beugrószerepnél.

A The Batman-nel kapcsolatban is kiderült néhány új információ. Jeffrey Wright lesz minden bizonnyal az új Gordon felügyelő, Jonah Hill pedig feltehetően egy gonosz karaktert fog eljátszani, de utóbbi szerepe még kérdéses.

A Star Wars kilencedik és egyben a Skywalker Saga-t lezáró epizódjáról is kiderült egy kisebb információmorzsa. Kylo Ren új gépe a Tie suttogás nevet kapta, ami nem véletlen. Ez a gép ugyanis sokkal csöndesebb lesz, mint a többi Tie. Ha hihetünk a pletykáknak Kylo egy új hobbit talált magának, ami a sötét oldali relikviák begyűjtése. Nyilván azért sokkal halkabb, hogy ne kerüljön össze az Ellenállással.

Egy rövidke videó került ki J, Jonah Jamesonról, amiben Pókembert állítja be egy pszichopata bűnözőnek, míg Mysterio-t egy igazi hősnek. Akik odavannak Jonah-ért azoknak kötelező a megtekintése.

Egy nagyon jó hír a Marvel fanoknak. Valószínűleg már hallottatok róla, de azért leírom, hogy Pókember hivatalosan is visszakerül az MCU-ba. A megállapodás úgy szól, hogy Pókember kap egy harmadik részt, illetve szerepelhet egy negyedik fázisú MCU-s alkotásban, ha a Marvel a 25%-át finanszírozza a produkció elkészítésének, de akkor megkapják a nyereség 25%-át. Azt nem tudjuk meddig tart a megállapodás, de bízzunk benn, hogy minél tovább.

1_2.jpg

Ezzel együtt az is kiderült, hogy a Pókember harmadik része 2021 július 16.-án kerül majd a mozikba. Ez azt jelenti, hogy 2021-ben négy MCU-s filmet is fogunk kapni.

A Marvel kapitány folytatásában egyes elméletek szerint Nova is fel fog tűnni. A legerősebb női szuperhős filmjének második részének időpontja még nincs kitűzve, de ha ez igaz én még jobban várom.

Reméljük tetszett Nektek ez a cikk, és sok új filmes információt megtudtatok belőle! További jó mozizást és olvasást!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelesmindenmas.blog.hu/api/trackback/id/tr2015186682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása