Marvel,és minden más

Marvel,és minden más

Stan Lee: Fantasztikus életem című képregény ajánló/ kritika

2019. július 05. - bindercsipesz

Mint tudjátok nem rég megjelent a Stan Lee Fantasztikus életem című képregény, ami Stan Lee életéről és a Marvel megalakulásáról szól. Ebben a cikkben a képregényről készült kritikánkat/ajánlásunkat olvashatjátok el.

Tökéletesen illik Stan Leehez az, hogy képregény formában írtak az életéről. Kiderül belőle az, hogy mennyit küzdött a munkájáért, azért, hogy elismerjék őt. Meg tudjuk, hogy a Marvel mennyi változáson ment keresztül, hogy a most ismert formájával találkozzunk. Stant is jobban megismertük belőle, egy életvidám, munkájával alázatos és elhivatott férfi volt. Mindenki tanulhat tőle valamit, hogy az álmainkat soha se adjuk fel, mindig küzdjünk értük és vállaljuk fel azt, amilyenek vagyunk. Az ő élete se volt fenékig tejfel, mégis nagyon nagy dolgokat ért el, ami szintén motiváló lehet mások számára.lee.jpg

Jó volt látni, hogy hogyan készült el az első képregény, majd a többi. Hogy mennyien dolgoztak egy-egy olvasmányon, hogy mennyi munka, idő, szorgalom és kreativitás volt mögöttük. Megtudtuk belőle azt is, hogy mennyien segítették Stan Lee munkáját. Azt lehet hinni, hogy csak ő egyedül dolgozott a képregényeken, pedig nagyon sokan segítettek neki. Sajnos a filmes világ megalakulásáról nem esett szó, kizárólag a képregényekre fókuszáltak, ez egy kicsi hiányérzetet idéz elő, de említést tettek az első Pókember filmről, illetve Stan Lee cameójit is.

Furcsa, de párhuzamot lehet vonni Stan élete és a Marvel ’életével’ kapcsolatban. Egyikőjük ’élete’ se volt egyszerű, hosszú út vezetett odáig ahol most tartanak.lee2.jpg

A grafika nagyon szép, a borító grafikája különösen tetszik. Sokat lehet belőle tanulni minden téren. Minden Marvel rajongónak ajánljuk (szinte kötelező olvasmány), akit érdekel Stan munkássága, élete, a Marvel megalapulása.

Reméljük tetszett Nektek ez a rövidke cikk. Ha tehetitek mindenképpen olvassátok el a képregényt, nagyon megéri.:)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelesmindenmas.blog.hu/api/trackback/id/tr6414924478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása