Marvel,és minden más

Marvel,és minden más

Elementals ismertető

2019. június 28. - bindercsipesz

Mivel Július 4.-én a hazai mozikba kerül a Pókember: Idegenben című alkotás, így arra gondoltunk, hogy hasznos lehet ez a cikk, hiszen a filmben fel fognak tűnni az Elementals szörnyei. De kik is ők valójában? Legújabb írásunkból ez is kiderül.elementals.png

 

Hányan vannak? Kik a ’tagjai’?

Az Elementals szörnyek négyen vannak, mindegyikőjük más természeti elemet tudhat magáénak. A csapat tagjai: Hydroman, Magnum, Zephyr, Moltenman (Hellfire)

  • Moltenman: a gonosz csoport vezetője, aki tüzet és lángokat generálhat.
  • Hydroman: a víz erejét használja, a vizet képes szabályozni
  • Magnum: a föld, az ásványok és a kőzet manipulációjára képes
  • Zephyr: a csapat egyetlen női tagja, aki képes irányítani a szelet, az eget és a levegőt is.

Történetük: Az Elementals-t kiűzték a saját univerzumukból évezredekkel ezelőtt, és eljöttek a földre még Atlantisz megépítése előtt. A négy lény az elemeik elsajátításával építettek egy királyságot a Földön (amit később Egyiptomnak neveztek), amit aztán elkezdtek kiterjeszteni. Egy Dann nevű fiatal harcos és egy Garret nevű varázsló csatlakozott a két lelkéhez a misztikus mágiához és megteremtették a Ruby Scarab-ot.tmp_vycaiu_b09e0047d1016a75_theelementals.jpg

Semmit nem hallottak róluk egészen a modern korig, amikor az „Élő Múmiát” New Yorkból elszállították annak érdekében, hogy megkeresse a Ruby Scarab-ot, amiről azt gondolták, hogy segít nekik irányítani a világot. Miután az Elementals elfoglalták Kairó városát, Zephyr megmutatta magát és elmondta, hogy ellenzi a testvérei tervét. Ezután segített N’Kantunak, Doctor Skarabnak és a többieknek, hogy legyőzzék az Elementals többi tagját. A három elemet Alexi Skarab a Ruby Scarab erejével száműzte őket a Földről. Ezt követően Zephyr elfogadta az Asp és Olddann ajánlatát, akik titokban ellopták a Ruby Scarabot Doctor Skarabtól.

Később az Elementals visszatértek Zephyr és a Scarab keresésére és harcoltak Marvel kapitánnyal, aki egymás után legyőzte őket.

Molten man: a képregényekben Mark Raxton az Oscorp Industriesnek dolgozott, tudós volt és Spencer Smythe asszisztense volt. Raxton megpróbált ellopni egy kísérleti új folyékony fémötvözetett amit a Spyder-Slayersel fejlesztettek ki. Ezután harc következett és Raxton véletlenül kiöntötte a folyadékot magára és Molten manné vált.

Hydro man: a képregényekben Morris Bench egy legénységnek a tagja volt. Miután egy baleset következtében összeütköztek a fedélzeten, Pókember miatt, egy óceánban tesztelt hatalmas kísérleti generátorral, megszerezte a képességeit, így Hydro manné vált.

Magnum: A képregényekben William Baker, más néven Flint Marko olyan bűnöző, aki sugárzásnak lett kitéve, ami a testét homokszerkezetűvé alakította át. Magnum vagy más néven Sandman alkalmanként harcolt Pókemberrel, Hulkal és a Fantasztikus négyessel is.

Zephyr: Zephyr szolgálóként dolgozott egy kocsmában mikor az Elementals egy olyan embert kerestek, aki a levegőt fogja írányítani. Ezután az Elementals együtt uralkodott a földön.ffh-5_94b7.jpg

Megjelenésük a filmben: A megjelenésük a filmben különbözik a képregényektől. A Pókember: Idegenben-ben a csettintés rést ütött az univerzumok között. Az Elementals elpusztították Mysterio bolygóját és átjöttek a résen keresztül az általunk ismert Földre (ez a film fogja bevezetni a multiverzumokat). Mi azt is el tudjuk képzelni, hogy valójában ezek csak Mysterio trükkjei és nem is léteznek. Az még kétséges, hogy Magnum homokember-e a képregényekből.

Reméljük hasznosnak találtátok ezt a cikket. További jó mozizás! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelesmindenmas.blog.hu/api/trackback/id/tr9214913284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása