Marvel,és minden más

Marvel,és minden más

Ki lesz a főgonosz a The Batmanben?- 2019 Októberi filmhírek

2019. november 01. - bindercsipesz

Ebben a hónapban is sok filmmel kapcsolatos hír derült ki, úgyhogy ismét összeszedtem nektek.

74462165_486624642199440_272184627441958912_n.png

Novemberben beindul a Disney pluszos streamingszolgáltatás. Hamarosan láthatjuk is az Obi-Wan sorozatot, és most az is kiderült, hogy ki az író és a rendező. Deborah Chow lesz a rendezője a sorozatnak, Hossein Amini pedig a forgatókönyvíró szerepét tölti be.

Ismét egy Disney pluszos hír. Hatalmas költségvetéssel fognak zajlani a Marveles sorozatok (Loki, Sólyom és a Tél katonája stb.). A Netflixes Marveles sorozatokat bőven le fogják körözni e téren, ugyanis ez a Marvelnek olyan mintha filmeket forgatnának.

Most már biztos: a Netlfix nagy sikerű sorozata, a Stranger Things, megkapja a folytatását. Egy rövidke videóval jelentették be, hogy érkezik a negyedik évad, és az is kiderült, hogy többé már nem Hawkinsban vagyunk.

A Netflix most már nem csak sorozatokat, de filmeket is készít. Többek között olyanokat, mint A magas fűben, a Fractured, a The Forest of Love, az El Camino: A Breaking Bad Movie és az Eli.

Egy kiszivárgott forgatási kép alapján Thaddeus Ross tábornok is feltűnik a Fekete Özvegy filmben. Azt, hogy mennyire lesz fontos a szerepe még nem tudni.

Már magyarul is megtekinthető a Star Wars: Skywalker kora második előzetese/ kedvcsinálója.

Pókember újra visszatért az MCU-ba, viszont most az is kiderült, hogy Tom Hollandnak nagy szerepe volt ebben. A fiatal színész ugyanis arra buzdította a két felet, hogy egyezzenek meg valahogy. Mint tudjuk ez sikerült is.

Joel Edgerton ismét Ben bácsit fogja alakítani az Obi-Wan sorozatban.

Már magyarul is elérhető a Netlfix. Ez sajnos nem volt így, de mára már mindenki „kipróbálhatja” magyarul is.

J. J. Abrams megerősített egy rajongói teóriát Kylo Ren sisakjával kapcsolatban. Méghozzá azt, hogy az összetört sisak már a férfi történetéhez tartozik, és nem elfedni próbálja azt, ezért inkább megjavíttatja, mintsem újat hordana.

kakajkss.jpg

Eddig a Jokert a nézők, és a kritikusok is egyaránt jól fogadták, ám egyre nagyobb a szakadék a két véleménytábor között. A kritikusok ugyanis elkezdték lepontozni a filmet.

A Joker sok bevételt termelt, méghozzá annyit, hogy megdöntötte a Venom októberi rekordját.

Három Netflix film hazánkban is mozikba kerül. Méghozzá a The Irishman (november 22), Marriage Story (november 29) és a The Two Popes (december 13).

A szavazatok szerint a Zsivány egyes lett a legjobb 2000 után készített Star Wars film. A második helyen A Sith-ek bosszúja áll, a harmadikon pedig az Ébredő Erő.

Sokan azt szeretnék, hogy Robert Downey Junior-t jelöljék Oscarra a Végjátékban nyújtott alakításáért, ám ezzel nem mindenki van így. Ugyanis maga a színész jelentette ki, hogy ő nem szeretné, ha Oscarra jelölnék.

Készül a John Wick spinoff egy női főszereplővel az élen.

Egyetlen amerikai mozi sem tudja Ang Lee elképzelései szerint levetíteni a Gemini Mant.

Jared Leto kiborult mikor megtudta, hogy Joaquin Phoenix lesz az új Joker és nem ő van a főszerepben. Sőt a színész, még azt is el szerette volna érni, hogy ne forgassák le a filmet. Szerencsére ez nem történt meg.

Megérkezett az első teljes előzetes az Előre című Pixar filmhez.

Mint utólag kiderült, a Jokerben a fürdőszobában történő tánc, csak egy improvizáció volt, amit Phoenix pont akkor talált ki. Végül úgy döntöttek, hogy benne hagyják az alkotásban.

A Suicide Squadot már el is kezdték forgatni, és most már lesifotók is készültek róla. Lessétek meg.

prc_89490240.jpg

Idén decemberben érkezik az Így neveld a sárkányodat ünnepi különkiadása.

Megérkezett a Doctor Dolittle első előzetese is. A főszerepben Robert Downey Junior fog játszani.

A Hihetetlen Hulkból megismert Betty Ross is szerepelni fog a Marvel frissen bejelentett sorozatában, a She-Hulkban. Azt, hogy hogyan fog kapcsolódni a történethez még nem tudni.

Zoe Kravitz fogja játszani a The Batmanben Macskanő szerepét. A színésznőt a Legendás állatok 2: Grindelwald bűntetteiből is ismerhetjük. Szerintem jó választás lesz.

Az már biztos, hogy Pókember marad az MCU-ban, de vajon lesz-e szerepe a karakternek a Sony-s Pókember univerzumban? A Venom rendezője szerint lesz és nem is kicsi, ugyanis szerinte lehetséges egy Venom Póki crossover film.

Eddig mind a két Galaxis őrzőiben meghalt egy-egy főbb karakter, és James Gunn elmondása szerint ez most sem lesz másképp. Ha tippelnünk kéne most valamelyik őrző fog távozni az élők soraiból.

Taron Egerton megerősítette, hogy kész a Kingsman 3 forgatókönyve. Jövőre érkezik ugyan egy Kingsman film, de az egy spinoff lesz.

A Venom 2-ben az egyik főgonosz szerepe már biztos, aki Mészárszék lesz, de most az is kiderült, hogy az R kategóriás film folytatásában Sikollyal is meg kell majd küzdenie a szimbiótának.

Már megvan a Cassian Andor sorozat írója és rendezője is.  A választás Tony Gilroy-ra esett, aki a Zsivány egyes forgatókönyvét írta át illetve az utólagos forgatásokat is levezényelte.

Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy Jonah Hill szerepet vállal a The Batmanben, viszont mostanra kiderült, hogy ez egy hamis hír volt, és a színész nem fog szerepelni a rebootolt Batman filmjében.

Ismét egy The Batman-nel kapcsolatos hír. Paul Dano fogja játszani Rébuszt a készülő moziban. Reméljük ez már nem egy téves hír.

Megérkeztek az első vélemények a Disney plus novemberében induló sorozatáról, a The Mandalorianról. Nagyon úgy tűnik, hogy ez az a Star Wars sorozat, amire vártunk, ugyanis egyelőre a legtöbb visszajelzés pozitív.

 Hamarosan a mozikba kerül az új szellemirtók, aminek a napokban már véget is ért a forgatása.

December 19.-én a mozikba kerül a „Skywalker Saga”-t lezáró film a Star Wars 9: Skywalker kora, aminek megjelent a végső előzetese is. Ez alapján ígéretesnek tűnik a produkció, reméljük sikerül megmenteni ezt a trilógiát. Az előzetest már megtalálhatjátok az Instagram oldalunkon is.

A Star Wars 9 lesz a leghosszabb Star Wars film a maga 155 percével, ami teljesen érthető, hiszen le kell zárnia Csillagok háborúja alkotásokat.

Újabb Marvel sorozatot kaszáltak el, méghozzá a két évadot megélt Cloak and Dagger-t.

A napokban kiderült, hogy a Végtelen háborúban és a Vágjátékban is majdnem feltűnt Nova karaktere.

Mint azt már tudjuk Taika Waititi fogja rendezni a Thor: Love and Thunder-t és a rendező azt is elárulta, hogy a villámlás istenének története kétszer olyan őrületes lesz, mint a Ragnarök volt.

Végül pedig: megérkezett a The Mandalorian második előzetese, ami csodaszép látványt ígér. Bár sokat nem tudunk meg a történetből, ugyanis elárulták, hogy a sorozat a Star Wars világára is nagy hatással lévő fordulattal indít majd. Minket még jobban lázba hozott ez az előzetes. Ugyan úgy, mint a Star Wars 9 előzetesét, ezt is megtalálhatjátok az Instagram oldalunkon.

ez_jobb_geccccc.jpg

cukiii.jpeg

Reméljük hasznosnak találtátok ezt a cikket. További jó mozizást és olvasást!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelesmindenmas.blog.hu/api/trackback/id/tr3415277754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása