Marvel,és minden más

Marvel,és minden más

Bosszúállók:Végjáték 3. előzetes elemzés

2019. április 06. - bindercsipesz

Április 25.én érkezik a hazai mozikba a Végjáték, és a héten új előzetest is kaptunk.Nagyon sok új képkocka feltűnik a filmből, ezért úgy döntöttünk kielemezzük az 1 perces videót.

Az előzetes elején a hőseinket láthatjuk a bosszúállók bázisán.Éppen egy beszélgetés közepén vannak, és azon agyalnak, hogyan tudnák visszacsinálni a csettintést.Feltűnik ebben a jelenetben Banner, James Rhodes és Thor is, aki egy kenyeret majszol(ez nem olyan lényeges).

A következő snittben Nathasát látjuk valószínűleg Japánban.Ezt a háttérben lévő fák miatt tippeljük.Nem véletlenül van Japánban ugyanis Clint Bartont keresi.Az esőben ül, és mint azt tudjuk az első előzetesből,ez nem sokkal a találkozásuk előtt lehet.Feltűnik Amerika kapitány is a bosszúállók bázisán már szakáll nélkül.

black-widow-scarlett-johanssonavengers-endgame-trailer-3.jpg

A Marvel Studios logó után láthatjuk azt a quinjet-et,amit már egy előző kedvcsinálóból is kiszúrhattunk,és a vadonatúj gép Tokió felé halad.Ezután feltűnik Mordály és Nebula is feltételezhetően a Benatar vagy a quinjet  fedélzetén, illetve Tony aki a hazajövetelét követően megöleli Peppert.

rocket-and-nebula-avengers-endgame-trailer-3.jpg

Ezután feltűnik a mark 85, ami Tony legújabb páncélja.New York felett repül el.Az is lehetséges, hogy az időutazás miatt a New York-i csata idején járnak.Ezután sólyomszem is megjelenik egy új tetkóval a karján, majd végre együtt láthatjuk az életben maradt bosszúállókat. Ebben a jelenetben kiszúrhatjuk Mordály,már a képregényekből ismert,ruháját is.avengers-endgame-1.jpg

Végre Tony és Amerika kapitány is kibékült a polgárháború után, és ez a jelenet is remélhetőleg New Yorkban van. Ezután feltűnik a Benatar is már a felújított változatban, amint éppen repül az űrben.Egy páran nem tartózkodnak a fedélzetén ami különös lehet. 

benatar-avengers-endgame-trailer-3.jpg

Tony egy régebbi képet nézeget róla és Peterről, aki szintén a csettintés áldozata lett.Ezután feltűnik a Menedék 2-es Thanos hatalmas hajója,amiről azt feltételezzük, hogy a bolygót védi amin az őrült titán megpihent. Esetleg még az is előfordulhat hogy a jelenetek korábbi előzetesekből, amikben sólyomszem menekült, ezen a hajón játszódtak.avengers-endgame-trailer-13.png

Hadigép is megmutatkozik az új páncéljában Nebula mellett, és kissé ijedten tekintenek ki az őrzők hajójának ablakán.Láthatjuk Mordályt is aki szerintünk Thorra néz fel.Sajnos azt még mindig nem tudjuk hogy Thor hol tartózkodik de van egy pár sejtésünk.Az első az, hogy Wakandában a csata után.A második az, hogy Thanos bolygóján, valamint az is előfordulhat, hogy egy eddig ismeretlen bolygón.

d570a417157a709f-600x338.png

Majd megjelenik ő.A titán aki elpusztította az unvierzum felét.Teljes páncélzatban áll és vár a harcra.Lehetséges, hogy a Tesseractot használta, hogy utazzon, de az is lehet,hogy a hajója segítségével érkezett meg.

avengers-endgame-thanos_1554266861348.jpg

Az előzetes végén pedig feltűnik Tony, Steve és Thor egy ismeretlen lepusztult bolygón.Előttük mintha Thanos ülne mellette pedig a kardját láthatjuk rajta a sisakjával.Elég megtörtnek tűnik.Ezekből a jelenetekből nem derül ki, hogy hol vannak. Előfordulhat, hogy a Földön vagy a "kertben", de az is lehet,hogy a Menedék 2-es romjai között.

avengers-endgame-final-trailer-16.png

Ennyit tudtunk kibogarászni az előzetesből.Nagyon nehéz megfejteni a film idővonalát, vagyis hogy melyik jelenet melyik jelenetet követi.Nem árul el sokat az előzetes(ami úgy véljük nagyon jó) és szerintünk ez is lett a legjobb kedvcsináló.Ti már megvettétek a jegyet a filmre?Mi már igen....:)

      

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelesmindenmas.blog.hu/api/trackback/id/tr4914743185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása